Звездна сватба събра в ресторанта на хотел "Езерец " местния и столичния елит, пише struma.com.

Популярният Йордан Петров - Дани Талияно от с. Микрево заряза ергенлъка и се ожени за любовта на живота си - силиконовата принцеса Наделина Цанева.

Младоженците избраха Благоевград за най-прекрасния ден, защото Дани години наред живя в областния център.

След сключването на гражданския брак, влюбената двойка се врече във вярност и в черква "Въведение Богородично". Булката, която е от София, смая всички с перфектната си визия. Тя бе с бяла рокля, която подчертаваше стройната ѝ фигура, а косата ѝ бе леко начупена и небрежно падаше върху раменете.

Младоженецът бе в тъмносин костюм, бяла риза и папийонка, а кафявите му обувки бяха идеален завършек на модния му стайлинг. Десетки гости, не само от региона, но и от цяла България споделиха сватбената приказка на Дани и Наделина.

Една от най-добрите приятелки на булката - известната моделка Дилена Димитрова също пристигна специално за щастливото събитие. Родителите на младоженците също не им отстъпиха и блеснаха с изискани тоалети. Тържеството се пренесе в ресторанта на хотел "Езерец", който бе специлно декориран за повода.

Няколко изпълнителя се грижеха за доброто настроение на всички гости, а развълнуваният младоженец бе в центъра на купона цяла вечер. Компания му правеше и съпругата му, която смени тоалета с къса бяла рокля, с която да се чувства удобно през останалото време от нощта.
Наделина Цанева е носителка на множество титли.

Тя става първата "Мис Силикон естетик" в 10-годишната история на конкурса и е подписала договор с един от най-баровските клубове в Букурещ. В края на октомври тя ще представи страната ни на престижния конкурс "Miss Plastic Surgery International", който ще се проведе в Корея.

Наделина също е била "Мис Стара Загора 2014", "Мис София 2015", "Мис Плеймейт" и най-добър еротичен модел за 2017 година. Двамата с Дани се запознават чрез общи приятели и любовта им пламва на мига. След известно време съвместен живот, двамата се решиха и узакониха връзката си.