Адам Лийс, началник на охраната на строителна площадка в Бирмингам, Англия, е видял нещо изключително страховито по време на дежурството си, съобщават британските издания.

Според думите на мъжа, по време на нощната смяна той е получил известие, че сензорът за движение е задействан. В процеса на проверяване на камерата той търкал очи и се щипел по бузите, но усещането, че му се случва наяве „филм на ужасите“ не преминавало.

Той видял момиче в дълга бяла рокля, подобна на сватбените. Тя странно се навела напред, държейки нещо в ръцете си, а силуетът й изглеждал прозрачен.„Булката“ сякаш плавала във въздуха, без да докосва земята. Някои потребители в мрежата предполагат, че в ръцете на момичето може да се намира главата на нейния възлюбен.

"Изображенията идват на моя лаптоп, затова проверих какво се случва и видях това създание. Веднага уведомих охраната, която обиколи и провери целия обект, но не намери нищо “, разказал е Адам Лийс.

„Нямам представа какво е, но прекарах остатъка от нощта, без да затварям очи и треперейки. Никога не съм вярвал в призраци, но не мога да си обясня това което съзрях на екрана. Това е най-странното нещо, което съм виждал за годините наблюдение на много подобни обекти “, споделя ръководителят на охраната своите впечатления от видяното.

Превод и редакция: БЛИЦ