На изложението CES, винаги има някои продукти и джаджи за носене, които остават встрани. Една от най-оригиналните джаджи за китката е Basslet от Lofelt, подобно на часовник устройство, което действа като субуфер за слушалките, съобщава „Монитор”.
Простата идея зад Basslet е за устройство включващо се в жака за слушалки на смартфон или музикален плейър, в което след това да се включат слушалките. Basslet се носи на китката свързва се посредством Bluetooth и вибрира в синхрон с баса музиката. Basslet не издава звук, а вибрациите на китката придават усещане за субуфер.
 

От компанията казват, че батерията на устройството издържа повече от шест часа непрекъснато възпроизвеждане на музика и  е удобно за носене със всички каишки с ширина 24 мм. настоящата версия работи само с слушалки с кабел, но от компанията заявяват, че работят върху бъдеща версия за безжични слушалки.
 
Въпреки че, в момента устройството е предназначено за потребители използващи слушалки, Lofelt очаква бъдещи версии на устройството да се използват за игри и VR, както и в други области.