Ще бъде ли 2021 г. прелюдия към трагични събития и ще започне ли война през 2022 г.? Нека се опитаме да разберем, като изследваме прогнозите на най-признатите предсказатели.

2020 г. не беше лесна за света - годината, в която дойде коронавирусът. Според Откровението на Йоан Богослов, ездачът "Чума" ще бъде последван от ездача "Война". Влошаване на политическата ситуация в света, който условно е разделен на три суперсили - Америка, Китай и Русия, дава основание за размисъл.

Ще бъде ли 2021 г. прелюдия към трагични събития и ще започне ли война през 2022 г.? За отговор трябва да се обърнем към великите ясновидци.

Ванга

Приживе тя успя да изрече много предсказания. Сред тези, които се сбъднаха, е разпадането на Съветския съюз.

Ванга не изрича точните дати на Третата световна война. Тя само посочва, че тя ще дойде от Изтока. Успоредно с това в Русия ще започне гражданска война. „Обикновените хора, ограбени от техните управляващи, ще я започнат“, казвала пророчицата.

В резултат на използването на атомни оръжия континентите Северна и Южна Америка ще станат непригодни за живот. Трагичните събития ще приключат до 2040 година. Тогава на Земята ще бъде установен мир, ще се появи нова религия, а Русия ще се превърне в основата на нов свят.

Павел Глоба

Този астролог придоби популярност благодарение на своите прогнози. Той предупреждаваше за икономическата криза през 2020 г. Павел също така прогнозира увеличаването на руска военна мощ.

Според прогнозите на Глоба още няколко държави ще се присъединят към Европейския съюз до 2023 г., влошавайки ситуацията на световната политическа сцена.

Серафим Вирицки

Този свят старец е предсказал основните събития от Втората световна война, например, уверявал, че германците няма да стигнат до Санкт Петербург.

Отец Серафим споменавал и за друга война, която ще се случи „през новия век“ - 21-ви. Според него, тя ще бъде започната от изтока, който набира сила.

Китайците ще получат Сибир, а японците - регионите от Далечния Изток. "Когато Китай пожелае да отиде по-далеч, Западът няма да позволи", писал е ясновидецът. В резултат на това Русия ще се оттегли от войната, загубвайки част от територията си.

Мишел Нострадамус

Френският алхимик е живял в началото на 16 век. Много от предсказанията му са свързани с Ерата на Водолея. Според различни източници началото й се пада през 2012 или 2021 година.

Според Нострадамус по това време ще се обостри конфликтът между Русия и Китай, свързан с възгледи за социалната политика. Реформацията ще бъде подложена на „бойно кръщение“ и ще завърши до 2025 година.

Мавис

Италианската пророчица в началото на 2-то хилядолетие става известна с фразата „Крим ще се върне у дома“. Мейвис не посочва директно война, но каза, че Русия има специален път, който ще промени целия свят през 21 век.

Парацелз

Човечеството използва прогнозите на този философ от няколко века. В своите бележки той нарича територията на Русия Московия, а хората, които я населяват - хиперборейци. Под това название се крият арийци или славяни.

До 2040 г. те „ще преживеят ужасен упадък и мощен просперитет“. Тази дата е изчислена благодарение на инструкциите на Парацелз „500 години след смъртта ми“.

Под упадък ясновидецът разбира последиците от стоенето между два огъня - западния и източния. Поради използването на биологични и атомни оръжия, една трета от населението на света ще загине. След това ще се възцари дългоочакваният мир.