Моделката Razor Candi, която публикува в мрежата снимки с еротичен характер, привлече към себе си вниманието на медиите, когато заяви, че "си е отстранила зърната на циците".


На 28 юни момичето публикува няколко поста в Twitter със снимки на своите гърди. Тя обяви, че е потърсила помощта на хирурзи, за да публикува още повече голи снимки в социалните мрежи. Според правилата на Инстаграм, очевидно, хората, по-скоро жените, не могат да публикуват снимки, на които се виждат зърната на гърдите им. 
 Потребителите бурно реагираха на този пост. Много от феновете подкрепиха момичето, а други ѝ предложиха "да си върне всичко на мястото му". Най-внимателните коментатори не повярваха на моделката и се постараха да убедят всички, че тя е използвала фотошоп.  
 

Малко след това момичето трябваше да се оправдава. Тя поясни, че по този начин е искала да разкритикува политиката на администрацията на Instargam. 

 

Трябва да се отбележи, че редица медии успяха да публикуват материали за Candi и действително повярваха, че тя е прибягнал към радикални мерки в името на "лайковете". 

Превод и редакция: БЛИЦ