Периодът, когато Луната се намира в зодиакалния знак Телец, е най-благоприятното време за началото на ремонт у дома. Планирайте генерално почистване, когато намаляващата Луна се намира в Скорпион, Риби или Рак, пише po-krasivi.net.

ЛУННИ РИТУАЛИ

Лунният календар ще помогне на практикуващия маг грамотно да използва древните знания. Съществуват множество прости магически ритуали, които може да използва дори начинаещият.

Ритуал за привличане на пари

Магическият обред трябва да се провежда в нощта на пълнолунието. При това е важно небето да е ясно. Необходима ви е чаша, пълна до средата със студена чиста вода. Поставете в нея сребърна монета и я сложете на перваза на прозореца, така че да я осветява лунната светлина. След това прокарайте няколко пъти ръка над повърхността на водата и произнесете три пъти: „Прекрасна ти, Луна господарке! Донеси ми богатство, постави в ръцете ми злато и сребро. Мога да взема всичко, което ми дадеш”.

След заклинанието излезте на улицата, изкопайте малка дупка и излейте в нея водата, а монетата поставете в портфейла си.

Ритуал за изпълнение на замисленото

Обредът трябва да се провежда в първото пълнолуние след рождения ден на изпълнителя. Върху лист хартия напишете своите желания, свързани с придобивки – например да си купите жилище, кола, да получите дадена сума пари и т.н. Важно е да желаете искрено и да не злоупотребявате – тоест да не молите за невъзможни неща и за всичко едновременно. Когато всичките ви желания са записани, помолете Всевишните сили за помощ и им благодарете за изпълнение на замисленото. Смята се, че в продължение само на една година всичките ви желания ще се реализират…

ЛУНА ЗА ЛЮБОВ

Луната в знаците Лъв и Близнаци символизира началото на нови и трайни отношения, способства за успешно запознанство и зараждането на истинска и взаимна любов. В тези дни за хората, желаещи да срещнат любовта си, се препоръчва повече да се разхождат, да общуват, да се запознават, да се отдават на различни развлечения.

Специалистите съветват да сключите брак на 17-ия лунен ден – именно тогава съюзът ще е щастлив, топъл, траен и светъл.