Жена разкри трик за почистване на бели маратонки и стана известна. Публикацията на на г-жа Хинч във Фейсбук стана вирусна.

Потребителката качи две снимки в социалната мрежа. На едната от тях се виждат чифт бели маратонки Nike Air Force 1, покрити с мръсотия отвътре и отвън. На втория фотос са заснети същите обувки, които изглеждат като нови. „Моят опит да спася маратонките ми беше успешен“, пише Хинч.

След това тя разкрива използваната от нея техника за измиване. Първо жената вади връзките и ги поставя във вряща вода с избелващо средство и препарат за отстраняване на петна, след което отстранява мръсотията с четка за зъби. Тя пръска самите маратонки с обезмаслител, след което ги поставя във вряща вода с белина и ги избърсва с гъба.

Накрая тя слага маратонките в пералнята.

Други членове на групата бяха впечатлени от трика на авторката на публикацията. „Изглеждат абсолютно като нови“, изненада се един от тях. "Страхотна работа", похвали я друг. 

През април Levi's даде препоръки относно честотата на пране на дънки. Според експерти няма нужда често да миете дънките: просто го правете веднъж месечно. „Денимът е здрав и издръжлив, не е необходимо да се пере толкова често, колкото много хора мислят. В допълнение, това ви спестява вода и енергия “, обясниха те.

Превод: БЛИЦ