Сещате се за всички рождени дни, годишнини или други поводи, за които е трябвало да правите торти или други сладки лакомства? Почти всеки път не успявате да се справите добре с украсата или направо се проваляте?

В крайна сметка сладкишите ви имат недодялан вид, цветчета по мъфините изглеждат нескопосано, а кремове приличат повече на петна по иначе невероятно вкусната ви торта? Накрая гостите констатират същото, което никой не би искал да чуе – не изглежда красиво, но е вкусно?

Но какво ще стане, ако ви кажем, че сладкарите имат своя тайна и затова всичко, което правят, изглежда толкова съвършено? Всъщност, ако приемем че украсата на сладкишите е изкуство, то тази тайна ще ви превърне в творец.


А защо тогава и самите вие да не станете спец в декорирането на сладкиши, торти, мъфини и дори солени хапки и канапета? Защо да не се гордеете с мини художествените си произведения, които изглеждат съвършено и неустоимо вкусно?

С помощта на този комплект ще украсите всеки деликатес и всяко лакомство за две минути!

Вероятно досега сте пробвали различни комплекти за украса на торти и сладкиши. Почти всички имат същия проблем – пошовете се късат бързо, некачествени са, трудно се чистят, недълготрайни са и накрая ги хвърляте в боклука още преди да сте направили тортата, с която искате да блеснете.

Излишно е да споменаваме, че трябва да бъдете истински майстор, за да знаете как да ги ползвате и да направите исканата декорация.

Но край на това, защото на пазара се появи новият комплект за украса, който засенчи всички останали. Това е CakePro. Този комплект от 13 части ще направи чудеса в кухнята ви. С него декорацията е пет пъти по-лесна, бърза, интересна, а и ще изглежда, сякаш е направена от истински професионалист. Със 7-те приставки за цветчета и 2-те приставки за листенца ще може да дадете воля на въображението си.

Всичко, което пожелате, ще се появи на вашата торта, сладкиш, сладки, мъфини... а при това не е нужно да имате какъвто и да е опит в декорирането.

Наставката с прегради ще ви позволи да ползвате едновременно до 3 различни цвята крем, които ще превърнат всеки сладкиш във вълшебство за окото. Ще блеснете и ще въодушевите гостите по рожденни дни, годишнини, момински вечери или празнични трапези или семейни събирания.


Покажете креативната си страна и сътворете мини произведения на изкуството

Комплектът за украса ще се превърне в дясната ви ръка в кухнята. Хиляди жени по света се хвалят и говорят с такова въодушевление за него, защото с негова помощ всеки път и без грешка сътворяват съвършена украса за няколко секунди! Точно така без грешка и излишни нерви декорацията ще бъде съвършена и ще се гордеете с нея всеки път – без изключение.

Комплектът е предназначен за професионални сладкари, вещи домакини, но и начинаещи. Комплектът включва 7 приставки за цветчета, 2 приставки за листенца, 1 пош, в който се слага кремът, 2 наставки (за 1 крем или за едновременното ползване на 3 крема с различен цвят) и 1 четка за почистване на приставките, за да може кремът да излиза по-лесно.

Използвайте съответната приставка в зависимост от това, което искате да направите, направете крем за украса (по желание едноцветен или разноцветен), сложете го в поша, освободете въображението си и заедно с CakePro направете чудеса.

Качество без компромиси

Направени от качествени неръждаеми материали частите на CakePro не ръждясват, не задържат мирис и остатъци, ползват се лесно и са практични за поддръжка. Ще ги ползвате с години и ще улеснят заниманията ви в кухнята. Освен това ще ви спестят от парите, които досега сте давали за съвършени торти, сладкиши и мъфини за празничните трапези.

От сега празничните ви трапези ще изглеждат съвършено, точно като онези, които досега сте гледали ревниво по снимки в социалните мрежи.

Как да се сдобиете с този фантастичен комплект? CakePro не може да се намери по магазините. Може да го купите само по интернет от официалната страница на производителя. Но, следва изненада...

Производителят реши да зарадва нашите читатели и подготви за тях специално намаление. За всички, които днес решат да поръчат своя комплект за съвършена декорация на всякакви лакомства, производителят предлага този комплект с 50% намаление!


ВНИМАНИЕ: Броят на комплектите на промоционална цена е ограничен, а количествата се разпородават бързо! Ако искате да се превърнете в истински творец на красиви лакомства и деликатеси, побързайте и поръчайте своя CakePro комплект сега.

БОНУС! Рецепта за маслен крем: 150 г масло, 350 г пудра захар, 50 мл сладкарска сметана, 20 мл ванилов екстакт. Подготовка: Разбийте маслото, прибавете пресятата пудра захар, разбитата сладкарска сметана и ваниловия екстракт. Бъркайте до получаване на хомогенна смес. Разделете охладения крем, сложете бои по желание и напълнете поша.

Поръчайте веднага и превърнете лакомствата в мини художествени произведения