Тази седмица един от главните герои на „Откраднат живот“ завинаги ще напусне любимата история на милиони български зрители. Неочаквани събития ще предизвикат поврат в съдбите на лекарите.

Ася Капчикова изпоти мрежата със задни части! (СНИМКА 18+)

Кая ще се окаже изправена срещу дулото на пистолет, а съдбата й ще бъде именно в ръцете на доктор Карагьозов. Появата на Орлин ще обърка допълнително любовният триъгълник на доктор Стилянова, доцент Захариев и Поли Грънчарова. Доцент Мазов ще злепостави Ина в ключов за болницата момент, а ситуацията ще ескалира с нови разкрития около компрометиращото видео. Борбата на интереси в болницата ще вземе своите жертви, а последствията ще бъдат необратими. Един от главните герои в сериала ще си вземе"сбогом" с него.

Анджелина Джоли си намери нова жертва! Красавицата завъртя главата на заклетия ерген...

Конфликтът между Мазов и Фотева ще започне още в епизода тази вечер, а причината ще  бъде доктор Хинова. Горещи моменти ще има и между Галя и Захариев, но докъде ли ще доведат? Кой от героите ще се превърне в жертва на обстоятелствата? Кой стои зад плана срещу Ина Фотева?  Ще научите в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“