Интернет буквално се побърква от ангелската красота на 9-годишната Анастасия Авербух - детенцето модел с буйни, руси коси и огромни очи, напомнящи сапфири. Момиченцето от Израел, което започва кариерата си на модел едва на три години, вече е покорило стотици хиляди по целия свят. То става известно, когато майка му публикува на профила си в инстаграм снимка на своята дъщеря. 


 

Тя е само на 20 и е на път да се превърне в най-младия милиардер! Със сигурност няма да я познаете на тези СНИМКИ

Русокосото дете, което е дъщеря на спортиста Александър Авербух, често приема участия в различни фотосесии за популярни марки. 

Малката героиня от различни рекламни клипове, с която винаги работят професионални фризьори и стилисти, покорява мрежата със своята красота. Всяка фотография на малката принцеса е като излязла от приказките и предизвиква истинска буря от емоции. Не всички последователи на детето вярват, че косите му са истински. Но това е наистина така. Момиченцето с уникално сини очи никога не е къдрило косите си и не е носило перука. Някои от феновете на малката Анастасия изразяват притеснението си, че детето прекарва прекалено много време в салоните за красота. Младият модел използва специални средства за разкрасяване, които все пак биха могли да му се отразят негативно. А и, според някои последователи, тези пищни прически са по-подходящи за възрастна жена. Независимо от всичко, майката на Анастасия продължава да публикува нейни фотографии, без да се притеснява от критиките. Тя твърди, че не е настоявала дъщеря й да се заеме с кариерата на модел и детето само избира какво да прави. Родителите казват, че никога не са ламтели за огромни хонорари и за тях няма значение в кой момент дъщеря им ще се откаже да позира пред камерите и фотоапаратите. Засега, обаче, звездата от Инстаграм, която се държи като истинска професионалистка, обожава да позира пред камерите и да сменя прически и рокли. А броят на последователите й се увеличават с всеки изминал ден. 

Превод БЛИЦ