"Благодаря на колегите от София, които ме изненадаха със страхотен подарък по случай рождения ми ден. Това се случи на заседание на предизборния щаб на ГЕРБ-София", това написа на личната си страница във фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

Цветанов показа невероятния подарък, който получи на изпроводяк в парламента! (СНИМКА) 

"Използвах възможността да запозная колегите с впечатленията си от току-що приключилата ми обиколка в Североизточна България. Останах приятно изненадан от пълните зали, които видях. Лично се убедих, че кметовете в районите работят, поемат лични ангажименти и са активни.

Депутатите от ГЕРБ изпратиха Цветанов с невероятен подарък 

Утре продължавам своята обиколка в страната. Необходимо е да бъдем изключително активни в нашия диалог лице в лице с хората. Радвам се да виждам, че членовете на ГЕРБ по места се увеличават ежедневно. Вчера например връчих 139 членски карти на новоприети членове от с. Зърнево (област Добрич), където иначе живеят 1200 души", написа още Цветанов, който показа и интересни снимки от събитието.

На изпроводяк Цветанов изненада Дариткова с необичаен дар! 

"Благодаря на всички приятели и колеги, които направиха празника ми наистина специален. Всяко обаждане или съобщение за пореден път ми показаха колко богат съм с такива прекрасни хора до себе си. Благодаря ви, приятели, и бъдете здрави и щастливи!", сподели още зам.-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията.