С нестандартен надпис осъмна любимо място на варненци. На Морската гара до фара влюбен мъж е използвал асфалта като трибуна, за да отправи послание на любимата си, пише Глас бг.

"Теди, Обичам те прости ми...", гласи текстът, който не е подписан от никого. Какво е станало причина за този необичаен начин за комуникация с любим човек, може само да гадаем. Но положението на неизвестния Ромео със сигурност не е леко.


Още повече, че под неговия зов стои друг надпис - лаконичен и суров: "Няма...". Остава да се надяваме, че той е дело на коровосърдечен шегаджия, а не на Теди.Въпреки че XXI век ни е подсигурил многобройни начини за комуникация - от телефонен разговор до най-различни и най-разнообразни месинджъри, подобни послания на публични места не изчезват.

Преди време ви разказахме за транспаранта, разположен от пловдивчанин на един от главните булеварди в града под тепетата.

По средата, между двете платна, бе закрепен надпис с красиво послание, но и с деликатна молба. "Обичам те! Прости ми!" - гласеше закрепеният върху металнато ограждение "плакат".

Тогава развръзката на историята обаче остана загадка.