Ловецът на НЛО Скот Уоринг от Тайван, добре познат в тесните кръгове, продължава да търси извънземен живот във снимки на повърхността на небесните тела. 

Според Daily Star той направил „ново шокиращо откритие“: според него на повърхността на Марс се оказва, че дълго време се криела извънземна база, която се простира на 25 километра.
 


„Намерих 25-километрова база на Марс. 25 километра, ако се съди по линийката на картата. Намира се в близост до хребетите на Сулци Гордии. НАСА не иска никой да знае за това“, пише Уоринг на страницата си в Twitter.

Това не е първата извънземна база, за която се твърди, че Уоринг е открил извън Земята. Преди това ловецът на НЛО вече е „откривал“ такива обекти на Луната, а малко преди това „открива“ и космически кораб там.

Но безусловно най-известната "находка" на Уоринг е космически пингвин, заснет от марсохода Perseverance. Тогава уфологът се усъмни в автентичността на снимката: той предположи, че това може да е „фалшива“ снимка, направена на остров Девън. Експертът не взе предвид версията, че това е просто камък с причудлива форма.

Превод: БЛИЦ