Известният експерт по паранормални явления Ури Гелер зашемети последователите си в Twitter със странни твърдения.

Според него, учените вече са се натъкнали на висши същества, които сега ще помогнат на човечеството да увеличи продължителността на живота си, съобщава "Дейли Стар".

Гелер счита, че извънземните ще научат хората как да изкоренят всички болести, като увеличат средната продължителност на живота до 220 години. Човек, роден днес, ще срещне извънземни през живота си.

Вместо да плаши хората с агресивното поведение на извънземните, той прогнозира, че те ще помогнат на хората да разкрият тайните на привидно нелечими болести, което ще позволи на всички да живеят много по-дълго.

Ури Гелер пише в Туитър: "Скъпи приятели, детето, родено днес, ще срещне през живота си извънземни, които ще ни научат как да изкореним всички болести. Средната продължителност на човешкия живот ще нарасне до 220 години."

Екстрасенсът, чиито специални способности са били тествани през 70-те години на миналия век от ЦРУ в САЩ, наскоро предупреди учените от NASA да се подготвят за масирано нашествие на извънземни на Земята, което предполага, че ще се случи скоро.

Той смята, че австралийските учени, които са открили гигантски източник на енергия на разстояние 4000 светлинни години, може да са попаднали на послание от "висши" същества от космоса.

Превод и редакция: БЛИЦ