От Камбоджа пристигна загадъчно видео, на което, както се предполага, че е заснет обладан от зли сили човек. По време на любителска театрална постановка в град Батамбанг, една от актрисите изведнъж започва да се държи доста странно и плашещо, пише Езорейтер.
Момичето започва да се нахвърля на околните и едва не задушава един човек с кабел. Тя започва да вика със страшен глас и да гъне ставите си под неестествени ъгли. Колегите на театралната дама са на мнение, че в нея се е вселила нечестива сила и заключват актрисата в гримьорна. 

Иронично е, че малко преди инцидента момичето е играло на сцената привидение. Не случайно казват, че човек трябва внимателно да внимава на кого се прави.  

Например, през 60-те години на миналия век неизвестният британски актьор Арчи Фъргюсън полудя, играейки в спектакъл, в който героят му заколва жена,. Ролята оказала толкова силно влияние върху актьора, че той, подобно на своя персонаж, нанася на собствената си съпруга няколко рани с нож и е вкаран в психиатрия със строг режим за лечение. Трябва да се отбележи, че случаите, при които актьорите изиграват мъртвец и след това умират, никак не са малко. При това, не само ролите на покойници са опасни за актьорите, а и образите на всякакви мистични и тайнствени същества. Като пример може да се посочи преждевременната смърт на руската певица Анна Фриске и мнозина нейни колеги, участвали в мистичния филм "Нощна стража". 

Разбира се, младата камбоджанка може просто да не е издържала на психическото напрежение и да е откачила. Но някои твърдят, че изобразявайки на сцената пришелец от ония свят, актрисата един вид е превърнала тялото си в съд, уязвим на външните зли сили. 

Скептиците са просто на мнение, че никаква паранормална намеса там няма, а само става дума за добра реклама на театъра.  

Превод и редакция: БЛИЦ