Ново забавление набира популярност в Румъния! Под одобрителния рев на многохилядна тълпа, напращели каки се налагат здраво с плесници по-голите си дупета, без да спестявят и от пъшкането.

Шоуто, което се провежда в Румъния ежегодно, изглежда води началото си от турнирите с шамари за мъже - където състезателите безмилостно се удрят един друг по лицето възможно най-силно. В румънската версия обаче са заменили мъжете с жени, а шамарите по бузите - с плесници по дупето. 

Това ли ни чака!? Голяма европейска страна хвърля децата в лапите на джендърите

Както може да се види, и двете мацки остават с пламнали в червено задни части. Победителката се обявява, след като на публиката се показват щетите нанесени от всеки състезател, и се преценява, кое дупе е по-зачервеното.

 

 

Едната от състезателките всъщност е порнозвезда и има Only Fans акаунт, където споделя нецензурно съдържание с феновете си. Другата си е обикновена уличница и няма звезден статус.

След като необичайното състезание стана популярно в социалните медии, някои фенове къде на шега, къде на истина, предложиха, то да бъде въведено официално на Олимпийските игри в Париж през 2024г.

Медиите в Румъния съобщават и за малък инцидент, случил се по време на конкретната вакханалия.

Оказва се, че малка група ЛГБТ подръжници и феминистки решили да протестират срещу "обективизирането" на момичетата и нахлули на събитието с плакати и мегафон. За щастие, набързо били ошамарени и изпратени по живо по здраво.

Всичко това - под одобрителния поглед на полицията.

Превод и редакция: БЛИЦ!

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук