Не е тайна, че властта е най-големият афродизиак. А когато тази власт е съсредоточена в едни ръце, ситуацията излиза от контрол. В следващия материал ще надникнем през ключалката на спалните на едни от най-големите диктатори в човешката история и ще хвърлим любопитен поглед към строго и дълго пазените тайни на извратените тирани!

На 18-годишна възраст Мусолини посещава бордей, докато Хитлер обожава жените да се изхождат по тялото. И това не е всичко…

Найджъл Которн, изтъкнат английски писател и редактор, в книгата си „Интимния живот на големите диктатори“ описва победите в спалните им, както и извратените сексуални навици на мъжете, които диктуват историята. От Наполеон, през Хитлер, Ленин, Сталин, до Саддам Хюсеин. 

Ленин и Сталин

В страниците посветени на Ленин и Сталин откриваме, че комунистическите диктатори не трябва да се интересуват от секс. Те трябва да мислят само за доброто на хората. Личното удоволствие от правенето на любов е непростимо и буржоазно. Е, това просто не е вярно, пише Которн, в началото на главата „Още червени злодеи“. Сталин е груб в леглото и през целия си живот има по няколко любовници, а първата му съпруга Екатерина Сванидзе е едва на 16, когато се женят.

Наполеон

Наполеон е прям в изразяването на чувства и не се колебае да прави секс на публични места: в различни светски салони, на дивани в присъствието на гости. В писма до съпругата си, императорът на Франция се представя като любител на оралния секс. „Целувам гърдите ти и по-ниско, много по-ниско“, пише той на Жозефина.

В същото време в двора се разпространяват слухове за честите случаи на импотентност на Наполеон и малкия размер на неговото достойнство. Последното е потвърдено по най-безпристрастния начин. След смъртта му пенисът му е ампутиран, а през 1969 г. е продаден на търг като „мускулът на Бонапарт“.

Бенито Мусолини

Няма нищо мистериозно в сексуалния живот на италианския диктатор Бенито Мусолини, твърди авторът в главата посветена на него. Лидерът признава, че още като момче съблича с поглед всяко момиче изпречило се на пътя му. Преди да навърши 18, докато е още е ученик, той посещава редовно местен публичен дом.

Сексуалният акт винаги се извършва така, че на него да му донесе удоволствие. Диктаторът никога не мисли за удоволствието на жената или за това дали й е удобно. Но това изглежда не притеснява представителките на нежния пол. Без никакъв свян, Мусолини сграбчва в обятията си журналисти, съпруги на партийни колеги, актриси, камериерки, графини и чужденки.

Адолф Хитлер

Адолф Хитлер е определян като най-лошият човек на съвременната епоха; въпреки че е мъртъв повече от петдесет години, той все още има куп поддръжници в цял свят. Но ако последователите му знаят колко жалък, извратен и перверзен е сексуалният му живот, трудно биха поддържали това страхопочитание. Като такъв е описан немският фюрер от Найджъл Которн в главата „Хитлер се забавлява“. 

Которн стига до заключението, че е трудно да имаш уважение към мъж, който обича да пълзи по пода гол, докато жена му го рита или изпитва върховно сексуално удоволствие, ако някой се изходи върху него по малка или голяма нужда. Няколко от любовниците му се самоубиват - толкова много са шокирани от неговата поквара.

Ораторските, хипнотични речи на Хитлер често довеждат жените до оргазъм. Мъж, който работи като чистач в Мюнхен, казва, че понякога дамите губят контрол върху пикочния си мехур, така че земята под целия първи ред слушатели е напоена с урина. На Хитлер това му допада.

По това време хомосексуалистите са убедени, че Хитлер си пада по мъже, разкрива Которн. Старите филмови журнали показват, че движенията и походката му са доста феминизирани - докато Лени Рифенщал, велика филмова актриса, режисьор и вероятна любовница на Хитлер, не започва да го снима от по-нисък ракурс, за да подчертае силата му и да посочи митичния статус на този човек. 

Мао Дзедун

След разказа за болните сексуални похождения на Хитлер, Которн преминава към също толкова интригуваща глава „Мислите на президента Мао“, чийто първи сексуален контакт е още като момче, в селото му, с 12-годишно момиче. По-късно той си спомня за тези похождения с радост и удовлетворение.

Мао насочва цялата си енергия към целта да стане революционер и е сам, докато не срещна Тао Су Юнг, страхотна студентка. Романсът им приключва, когато се сблъскват по политически въпроси. Тогава той среща друга красива приятелка и революционерка, Йанг Кай Хуей. Пише й дори любовни песни - както и на други, в които е влюбен. Те сключват пробен брак, преди да формализират връзката си. По-късно Йанг е заловена и екзекутирана, тъй като отказва да предаде съпруга си. Въпреки това, докато тя жертва живота си за Мао, той вече живее с друга красива революционерка, Хо Ку Чен, момиче на 18 години, а той на 37.

Източник: "Труд"