Ежедневието е пълно с моменти, които ни карат да сме на ръба на нервна криза. И за да не се натрупва напрежението и да не експлодираме отвътре, всеки намира начин да изпусне парата. Вижте как да изпускат парата различните зодии.

ОВЕН

Овенът не е зодия, която отстъпва лесно. преследвайки целите си, този представител на зодиака си навлича много нерви в ежедневието и има склонност да държи всичко в себе си. Стресират ги и закъсненията, както и несериозността у останалите. Най-добрият начин Овенът да изпусне парата е с интензивна физическа активност. Дълъг джогинг в парка, час на пътеката във фитнеса или някои от актуалните интензивни спортове като крос фит. Няма по-добър начин Овенът да постигне вътрешен мир.

ТЕЛЕЦ

Телецът обича да се чувства сигурен. Това, което го напряга, е нестабилност в някоя от основните сфери на живота му. За да изпуснат парата, те отново трябва да се върнат в зоната си на комфорта. Масаж или четене на любима книга са техните начини да се върнат в релси и да оставят стреса на заден план.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са много активни хора както в професионален, така и в личен план. А това, съвсем нормално, е източник на много стрес. Близнаците са от тези представители на зодиака, които държат всичко в себе си до последно. Рядко ще ги видите да си изпускат нервите, макар отвътре да "горят". Не е лесно да изпуснат парата, защото имат доста сложна и противоречива на моменти личност. Най-добрият начин за тях е да останат сами със себе си. Гледка на изгрева от покрива на блока, време насаме със семейните албуми или просто тиха вечеряв семеен кръг - идеалният начин да разпуснат.

 

РАК

За Раците има огромно значение обкръжението. Изнервят ги най-вече хората около тях, притесняват се и трупат гняв дори да ги е ядосал най-незначителният за тях човек. Недостатък на Раците е, че имат склонността да изливат яда си на най-близките или първия, който им попадне пред очите за нещо дребно. При Раците изпускането на парата е трудна задача. Помага им време с любимите хора, но истински и в дълбочина им действа просто времето - да изчакат бурята да премине.

ЛЪВ

Отстрани изглежда така, че нищо не може да ядоса Лъвовете. Представители на зодиака, които обичат да са в светлините на прожекторите, те са уверени и силни, поне погледнато отвън. Подобно на Овните, Лъвовете се ядосват трудно. Но веднъж разгневите ли ги, напрежението в тях се натрупва ли натрупва. Техният начин да изпуснат парата е с приключение. Време на открито, пикник, екстремен спорт, ново занимание ще успеят да потушат нервите на всеки истински Лъв.

ДЕВА

Девите обожават да премислят нещата. Те са перфекционисти във всяко отношение, затова е ясно защо толкова лесно се ядосват. Понеже обичат да мислят и премислят нешата, идеалното потушаващо нервите занимание з атях, трябва да ангажира и успокои ума им. Йога, медитация, дихателни упражнения, градинарство са идеалният начин Девите да изпуснат парата.

медитация

ВЕЗНИ 

Везните винаги се опитват да угодят на всички и да не обидят никого. Напрягат се и се изнервят, ако нещата около тях не са добре балансирани. Натрупват напрежение бавно, много бавно, но имат склонност да го сдържат, стигайки почти до нервни кризи. Това, което им помага най-добре да изпуснат парата, е времето у дома или на културно събитие. Почистване, избиране на нов декор от една страна, или пък посещение на балет, театър, опера или изложба ще им помогнат да изпуснат парата.

СКОРПИОН

Скорпионът е особена зодия, която обича всичко да се случва по "неговия/ нейния начин". Всичко извън това напряга Скорпиона. Скорпионите се ядосват лесно и бързо, по същия начин и избухват. Трудно примиряващи се с чуждото мнение Скорпионите не сдържат гнева си почти никога и винаги насочват по посока на "неприятеля". Градивният начин за тази зодия да изпусне парата е сексът. Скорпионът е един от най-сексуалните знаци в зодиака и добрият секс винаги помага за справяне с напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът е от представителите на зодиака, които обичат да носят много дини под ена мишница. Не отказват задачи и се озовават с куп задължения, което води до натрупване на вътрешно напрежение. Идеалният начин за Стрелците да изпуснат парата е като просто "избягат" от ежедневието. Пътуването е перфектният начин за тях да релаксират и да забравят за грижите.

КОЗИРОГ

Работата и семейството, двете най-важни неща в живота на Козирога, са основният източник на напрежение за тази зодия. При тях изнервянето става лесно, от най-дребните неща. Всичко се натрупва, натрупва, докато не експлодира. За да се избегне това, Козирогът трябва да се върне сред природата. Като земен знак, идеалното място за него е планината, или гората. Бягството от работата в компанията на любим човек е най-сигурният начин да се отърве от нервите.

пътуване

ВОДОЛЕЙ

Водолеят е сред най-премислящите всяка ситуация знаци в зодиака. Затова не е изненада колко лесно се изнервят и напрягат. При тях изнервянето и напрежението остават вътре в тях, буквално "изяждайки" ги психически и емоционално. Идеалният начин за Водолея да изпусне парата е като просто си изключи телефона и забрави за останалия свят. Водолеят тряба да отдели време на себе си, за да може да се върне спокоен към ежедневието си.

РИБИ

Много хора си мислят, че Рибите не се ядосват и не им се налага да изпускат парата. Тази заблуда се дължи на факта, че Рибите са много уравновесени и сдържани в реакциите си. Истината е обаче, че Рибите са много състрадателни и чуждите проблеми доста ги афектират. Макр да не им личи, те имат нужда да облекчат нервите си. Идеалният начин за това е масажът, защото им дава възможност да релаксират психически и физически. Любимо самотно занимание като четенето, слушане на музика или разходка в парка също им помага да се справят с нервите.