23-годишната Бела Хадид показа как прекарва времето си в изолация. Съдейки по последните ѝ постове в Инстаграм, моделката въобще не скучае, пише в. Daily Mail.


Момичето реши да се възползва от свободното си време, за да поработи върху тена си, а заедно с това да напомни на своите фенове как изглежда тялото ѝ в бански. 

"Късметлийка съм, че мога да получа доза витамин Д", пише Хадид.  

Хадид има близо 30 милиона последователи Снимката ѝ в бански е харесана от над 3 милиона души. Като допълнение моделката публикува още една гореща снимка в своето строи. Дори и най-равнодушните не успяха да устоят на импровизираната фотосесия в бански. 

"Обичам те. Стой на безопасно място", пише фен.     

Други потребители разкритикуваха поведението на Хадид като неподходящо, обвинявайки я в равнодушие към онези, които са се заразили. 

"Сигурно ти е много хубаво, че се въргаляш на остров, докато другите боледуват", пише един от тях.  

 


По-рано моделката се обърна към своите последователи да си останат у дома по време на пандемията. За да привлече вниманието към поста си, Хадид се снима по голи гърди. 

"Аз и боритото ми ви призоваваме да си останете у дома! Не само заради вас, но буквално заради целия свят и всички, които вие обичате. Не бъдете егоисти. Медитирайте. Прекарайте време с вашето куче, котка, риба. Научете се да плетете. Напишете стихотворение на майка си. И мийте тези ръце, по дяволите. Обичам ви, мисля за вас", написа Бела. 

Превод и редакция: БЛИЦ