Макар и Такума Тани да изглежда като гимназистка, всъщност мъжът се е родил още през 1977 година. От детство момченцето обаче се е увличало по изкуствата: на три години то тръгнало на уроци по пеене и пияно. 

Оттогава Такума не се разделя нито за миг с музиката. В училище той е пишел стихове, а на 28-годишна възраст, следвайки мечтите си, става вокалист на рок група. 

Но към 34 години мъжът решил кардинално да промени своя имидж и се въплътил в образа на миниатюрна ученичка. Оказало се, че той има талант. 

Въпреки това, че Такума е вече е прехвърлил 40-е години, той успява да изглежда невероятно млад и, естествено, женствен. 

Благодарение на своята външност той често привлича вниманието на потребителите в мрежата по целия свят. Косплеят на момиче му се отдава лесно, все пак той е висок само 162 сантиметра и тежи 47 килограма.  


На пръв поглед без фготошоп тук не може да се мине, но работата е там, че мъжът има голям опит в превъплъщенията. Такума е участвал в редица японски телевизионни програми, а амплоато на ученичка той вече е успял да усвои няколко професии. В частност, той продължава своята музикална кариера и е основал собствена марка женски дрехи, пише Odditycentral.

Въпреки постоянната критика, мъжът отстоява своето право да изглежда така, както иска.  


"Тук съм, за да ви донеса една важна мисъл: вие имате пълното право да правите онова, което ви се иска. Не се бойте от това, как другите ще се отнасят към вашите дрехи и поведение. Не обръщайте твърде много внимание на това, дали отговаря онова, което вие носите, на вашата възраст или пол. просто се наслаждавайте на живота", казва Такума Тани.  

Превод и редакция: БЛИЦ