Хилари Клинтън изглеждаше учудващо млада по време на събития на Бродуей в Ню Йорк. Експерти намекнаха, че бившата първа дама на САЩ може "редовно да се подлага на леки настройки" и козметични процедури. 


Свежо изглеждащия 72-годишен бивш секретар на САЩ се появи с лице без бръчки и много приятен тон на кожата, докато придружаваше съпруга си Бил зад кулисите на представлението Ain't Too Proud: The Temptations Musical в театър Imperial. 

Облечена в свежа розова рокля-туника, черни панталони и златна огърлица, родената в Чикаго Хилари се усмихваше, докато разговаряше с актьорите. 
 

Светещата ѝ кожа бе видимо по-гладка, а бузите ѝ доста по-очертани от само седмица по-рано, когато тя говори по време на ежегодната вечеря по случай наградите на човешките права на Еврейския трудов комитет в понеделник. Експертът д-р Рос Пери заяви, че Хилари "е благословена генетично" с добра кожа, но добави, че настоящият ѝ външен вид може да е резултат от поставяне на ботокс, инжектиране на подкожни филъри и блефаропластия.

Превод и редакция: БЛИЦ