На 22 юни 2024 г. в 04:10:32 часа настъпва Пълнолуние в знака на зодия Козирог. То е известно още като Ягодово и символизира любовта, чистотата и просперитета, пише "Телеграф".

Омагьосващото име "Ягодово пълнолуние" е дадено много отдавна, според легендата, от северноамериканските индианци, които забелязали, че първото пълнолуние през юни се пада по време на беритбата на ягоди.

Знакът на Козирога е известен със стремежа си към лидерство и търсене на признание. Затова първото лятно Пълнолуние ще е значимо за онези, които се стремят към професионално развитие и постигане на целите.

Периодът ще бъде подходящ за завършване на проекти, връщане на дългове, занимания с творчество и медитация, за изпълнение на дадени обещания и сдобряване с онези, с които сме се скарали.

Добре е по това време да избягвате изясняването на отношения, участието в конфликти, интриги и обсъждането на други хора.

Не вземайте съдбоносни решения и отделете време за почивка, не се претоварвайте. Също така изчакайте със сключването на важни сделки и даването на пари назаем.