Mъж от Стамболийски отнесе глоба, след като вилня в дома си, съобщи "Марица". Грозните сцени се разиграли, малко преди 23 часа. Агресивният тип се карал със съпругата си и нейния баща.

Съседи чули разправията и се уплашили да не се стигне до опасна ескалация на напрежението. Подали сигнал на тел. 112, като на място веднага бил изпратен автопатрул. 

Когато ги видял, съпругът се вбесил още повече. Започнал да се държи грубо с тях, използвал закани за саморазправа като крещял „Какви сте вие бе ****?! Задръжте ме, не ми ** от вас, сложете ми белезниците. Знаете ли кой съм аз, утре ще ви съдя“.

Повтарял също, че не си вършат работата както трябва. Въпреки десетките забележки и опити от страна на униформените да потушат напрежението, това не се случило. Поведението му наложило задържането му и съставянето на акт.

Малко след това бил изправен пред съда. Направил частични самопризнания, като заявил, че във въпросната нощ пили и всички били под влиянието на алкохола. В крайна сметка магистратите му определили наказание - глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.