Към 20,47 часа снощи 29 –годишна жителка на село Сотиря, община Сливен, съобщила в полицията за посегателство, свързано с блудствени действия спрямо малолетната й дъщеря, на 8 години. това съобщиха от МВР по повод новото зверство с дете, станало в селото.

Нов ужас в Сотиря: Двама се нахвърлиха да изнасилят 7-годишно момиченце

След сигнала в РУ-Сливен незабавно са предприети действия за установяване на фактите и обстоятелствата според получената информация и издирване на извършителя. 

Пострадалата е прегледана от съдебен лекар, не са установени данни за насилствени действия и е предадена на грижите на близките й.

Кметът на Сотиря с кошмарни разкрития за новото зверство с дете в селото

При проведените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установен и задържан за срок от 24 часа заподозрения за   извършител,  на 15 години, от същото село.

По случая е задържан и 68-годишен, живял временно без регистрация на адреса на майката, спрямо когото предстои изясняване съпричастен ли е към блудство с малолетната преди време, каквато предварителна информация е съобщена.

По случая е образувано досъдебно производство. Материалите докладвани на ОП – Сливен. Работата продължава за изясняване на всички обстоятелства и документиране на случая.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!