14-годишна присъда получи педофилът Милен Александров от Средец, който в продължение на 4 години правил оргия с жена си и 12-годишната им дъщеря. Това е решил днес Окръжният съд в Бургас, пише "Флагман". 

32-годишният мъж издевателствал над съпругата и детето им, често ги заплашвал и пребивал, ако упорстват или се съпротивляват срещу неговите извратени сексуални действия.

Припомняме, че по време на разследването на случая стана ясно, че развратните действия са извършвани многократно, пред очите на други две малолетни деца на семейството – малко момченце и момиченце, а Александър им казвал, че в това няма нищо нередно и били „игри за големи“, в които и се скоро щели да бъдат включени.

Показания срещу него е дала и съпругата му, която твърди, че многократно е била заплашвана и пребивана, ако откаже да участва в сексуалната гавра. 

Доведоха с белезници в бургаския съд Милен, който правил секс оргия със съпругата си и малолетната си дъщеря

Престъплението ще бъде изтърпяно при първоначален строг режим, като според обвинението, Александър е насилвал жена си и детето им в периода от неустановена дата през месец октомври 2017 г. до 17.06.2021 г.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен срок пред Апелативен съд - Бургас.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук