На брега на остров Two Hills близо до връх Модев, изследователи, използващи Google Maps, откриха структура, която прилича на извънземен космически кораб.

Размислите относно съществуването на извънземни във вселената явно е станало доста модерно, защото потребителите на популярния онлайн форум Reddit решиха да разнищят тази тема и разказаха за тази странна находка.

Начален Бонус до 1500 лв. за Онлайн Казино Игри от efbet!

Предполагаемият космически кораб изглежда точно както феновете на научната фантастика си представят: сферична форма, с широк метален ръб и размери, за които се смята, че достигат 12 метра в диаметър.

Една от аномалните характеристики на обекта е неговата позиция. Обикновено ледените образувания по бреговете на островите придобиват различна форма, когато са изложени на вълни, докато въпросният космически кораб лежи на една страна в зона, относително незасегната от водата.

Дебатът за произхода на обекта беше продължен от Ерик Хекер, който твърди, че е видял „мощни машини“ по време на престоя си в Антарктида и дори е успял да влезе в контакт с извънземни кораби, пристигащи от далечни открити пространства.

Отбелязва се, че Хекер, работейки за Raytheon Technologies Corporation, говори за съществуването на технологии, които е трудно да си представят съвременните хора. Технологиите за енергийни оръжия и системите за откриване на неутрино, разположени в станция на Южния полюс. По думите му, тези технологии имат необичайни функции и могат да осъществяват връзки с извънземни обекти. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук