Бившият министър на туризма Николина Ангелкова гостува и в Златица. Кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ публикува в профила си във "Фейсбук" снимки и коментар след срещата си с местните, на които благодари:

“Не позволявайте дилъри на гласове да търгуват с бъдещето както на нашия регион, така и на цялата страна. Всички в общината знаят, че в петък бях повикан да дам обяснения в полицията по сигнал. Това беше единствената цел, да бъда дискредитиран”, заяви днес в Златица кметът на Челопеч Алекси Кесяков.

Приетият на бързо нов избирателен кодекс от партиите, обявили себе си за такива на протеста, лиши хиляди българи от мотивацията им да гласуват. Доказателствата за това отчитаме и в междинните резултати в избирателната активност в момента от балотажа в Благоевград. Колкото и да се крещи във фейсбук, че “това са най-честните избори”, истината винаги излиза наяве. 

А тя е, че по-възрастните избиратели се притесняват, че ще се объркат при машинния вот. 

До парламентарните избори остава седмица. Ние не спираме да бъдем в населените места в София област. Днес в Златица. 

Благодаря на всички структури в София област за активната работа всеки ден. Утре продължаваме", написа Николина Ангелкова.


 

“Не позволявайте дилъри на гласове да търгуват с бъдещето както на нашия регион, така и на цялата страна. Всички в...

Публикувахте от Nikolina Angelkova в Неделя, 4 юли 2021 г.