Бившият министър на туризма и настоящ кандидат за народен представител на ПП ГЕРБ - Николина Ангелкова изрази възмущението си срещу репресията, наложена на представителите на партията в софийска област.

Публикуваме коментарът и в социалната мрежа без редакторска намеса.

Свидетели сме на невиждана досега репресия към представители на ГЕРБ от София област. Абсолютно безпочвени обвинения към поддръжници на ГЕРБ Костинброд, които са уважавани членове на обществото, дори и към кмета на Петърч и общински ръководител на ГЕРБ Костинброд Борислав Борисов и кмета на Челопеч Алекси Кесяков.

Без всякакво съмнение успешните и уважавани градоначалници, сега са принуждавани да подписват предупредителни протоколи от страна на полицията.

Боби, Алекси, бъдете сигурни, че тази несправедливост се вижда от всички жители на общините, които управлявате така успешно. Вашето добро име е защитено от достойните Ви дела в обществен интерес. Всичко друго е опит за внушение, а Вие сте достойни мъже и знайте, че всичко това има финал - след 10 дни.

Не бива да позволяваме демократичните ценности, градени в последните 30 години в България, да бъдат потъпквани с лека ръка. Произволът на институциите не може да продължава. Той не е над правата на личността, които са защитени в Конституцията. Трябва да възстановим правовата държава и реда в нея.


 

Малко по-рано днес пък, Ангелкова пристигна в Ихтиман, където се срещна с местните жители. Събитието се състоя в една от реновираните зали през управлението на ПП ГЕРБ, което тя с радост изтъкна. Ангелкова изрази гордост от постигнатите резултати в София Област.