Днес започва най-новата кампания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор – „Високосни печалби с игрите по БНТ“. В нея късметлиите ще могат да спечелят 29 бр. парични печалби, всяка на стойност 290 лева. Кампанията ще продължи до 17:30 ч. на 22.03.2020 г., а номерата на печелившите карти ще бъдат определени чрез жребий на 26.03.2020 г. в ефира на БНТ.

Участието в игрите на тотализатора трупат точки в актива на потребителите. Всеки направен залог в числовите игри по БНТ, моментните лотарийни игри, както и в играта „Тото джокер“ на стойност равна или над 1 лев, прибавя по една бонус точка. Натрупани 9 точки дават един шанс за участие в надпреварата за печалбите. Повече натрупани точки дават повече възможности за печалба.

За да се включите в кампанията трябва да притежавате карта за лоялност „ТОТО КЛУБ“. Тя е абсолютно безплатна и може да се получи от всеки тото пункт в страната. Само няколко минути отнема на служител в пункта да въведе данните ви и вече можете да се включите в надпреварата за страхотните бонус печалби. Всички любители на онлайн залозите също могат да трупат точки в кампанията, като се регистрират на www.toto.bg.

С всеки ваш залог, освен шансове за забогатяване, вие подпомагате и развитието на спорта в България. 33% от всички постъпления на тотализатора се заделят за спортните федерации у нас.