Не разпродаваме имоти по морето, защото нямаме такива. Сведенията за подобни сделки са силно преувеличени. Това заявява за Frognews.bg световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова по повод на евентуални сделки с имоти на двамата титуловани спортисти .
В момента Албена и Максим Стависки са в чужбина, където имат ангажименти към мащабни спортни изяви и шоута.
Преживяхме и продължаваме да преживяваме много тежко случилото се преди време, когато в катастрофа загина младеж, а девойка все още е в процес на лечение. Правим всичко възможно да се справяме, но не бих искала да занимавам хората с нашите проблеми, допълни най-добрата българска фигуростка. 
 Двамата фигуристи уж ги продавали, за да могат да се справят с обезщетенията, които съдът на първа инстанция определи да плати Стависки за причинените щети при катастрофата. Защитата на фигуриста обжалва ефективната присъда, както и размера на обезщетенията.
Албена Денкова и Максим Стависки са част от звездите, които участват в шоуто на лед „Ледников период". Спектаклите ще се играят в над 50 града по света. Преди седмица продуцентът Иля Авербух призна пред руски медии, че заради финансовата криза, се е наложило да се намалят хонорарите за участниците и те са приели нормално това решение. Конкретни цифри обаче не се споменават. /БЛИЦ