Президентът наруши Конституцията и нищо не се случи. Каква е логиката тогава някакви от "Възраждане" да решат, че няма да спазват някакво правило и да не го спазват?

Нямаме възможност да хванем тези по-диви народни представители и с една шибалка, публично, по 10 тояги да изядат за това нещо.

Не можем да ги накажем по този начин. С тези думи ПР експертът Нидал Алгафари коментира в предаването "Пресечна точка" по Нова телевизия решението на "Възраждане" да бойкотират зеления сертификат в парламента. 

"Според мен "Възраждане" имат усещането, че това правителство скоро ще хвърли пешкира, че няма да издържи на всички пробойни, които се появяват, и се надяват, че ще им се вдигне процентът още повече. Работят за някаква предизборна кампания, в която да са напреки на всички и да са с масата.

Това са хора, които им харесват да черпят от най-ниските страсти и го правят по един добър за тях начин", заяви Алгафари. 

"Преди време, когато "Възраждане" сечели 1% на избори, лидерът каза, че никога няма да вземат субсидията. И си я получиха, и доста добре си я усвоиха. Това са едни хора, които не спират да лъжат, само за да влязат в НС. И ще продължат да го правят.

Досега не съм ги видял да спазват нито едно правило, включително и собствените си приказки, че няма да взимат държавната субсидия. Те си я прибраха и си я харчат на воля", подчерта ПР експертът.