Колосът от "Игри на волята" Аспарух отново захапа като питбул сръбският шампион по борба и доскорешен негов противник в тазгодишния сезон на риалитито Алекса.

Наскоро двамата си уговориха среща да уредят с юмруци спора помежду си, който се пренесе от предаването в реалния живот, но такава така и не се е състояла досега.

Аспарух обаче продължава ежедневно да отправя покани към Алекса да се срещнат на ринга, само че така и не получава публичен отговор, въпреки че самият сърбин раздуха чата със заканите помежду им, уточнява "Телеграф".

Заляха сръбската звезда в "Игри на волята" с тотален хейт заради... СНИМКИ

Поводът за искрите между двамата стана обида от страна на бореца към Аспарух. Още при първото си стъпване на арената, след като се пребори за място при титулярите Алекса взе да размахва пръст и да държи сметка на мъжете в "червеното" племе затова, че са пратили на елиминационна битка възлюбената му Елица. Заставайки сам пред камерата той си позволи дори да нарече Аспарух "мишка".

Подло същество, гадина, гнила душица! Мрежата хули Елица от "Игри на волята" заради... СНИМКИ

В последния епизод на сезон 4 на "Игри на волята" Алекса повтори същата обида към друг участник-съплеменника му Илиян. Подразнен от това, че си вре носа в разпределението на храната, Алекса го нарече "мишка" и дори се закани, че накрая ще "яде бой", заради което поведението му бе определено като "мутренско". А реакцията на Аспарух не закъсня.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

"Айде, всички са мишки и всеки ще яде бой от Алекса. Алекса мъжкар, Алекса президент! Само където имам въпрос с повишена трудност! Защо тези неща ги говори само на синхрони, но не и в лицето?!", написа планинаната от мускули в Instagram, където публикува поредна порция сторита по темата с голяма доза гавра към сърбина в тях.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук