8 слънчев ден – Ден на Благодатта, на Вси Светии, свързан с преображението. Ден на чудесата и подмладяването. Това пише в прогнозата си за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Планета Уран и отчасти Слънцето.

Тотем на деня – Мангуста, символ на риска и свободата.

Тези зодии са толкова перфектни, че предизвикват завистта на всички

Денят способства всички начинания, особено с елемент на авантюризъм. Днес ще им върви на тези, които са готови да рискуват. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат. Живейте свободно и независимо, а не по план.

Ден на почитание и поклонение пред светците. Днес можем да измолим и получим Божията благодат. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация.

Най-арогантните и нечестни зодии са…

Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ, да се осъществяват нови запознанства. Благоприятно е за пътуване, но само на къси разстояния. Ден за очистване и освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса ни. Полезни са водните процедури.

Не си правете изводи само по чутото. Да не се започват съдебни процеси и операции с недвижима собственост. Неподходящо време за ремонт и за рутинна работа. Не се препоръчва да се подписват важни документи, да се сключват сделки и договори (освен устни).

В този ден се препоръчва вярност на всички мъже към своите жени. Изневярата е наказуема, независимо дали ще разберете по какъв точно начин сте го получили.

Зодиите, които се мразят като за световно

Диета – Храната трябва да бъде разнообразна. Може да ядете каквото искате. Ако не ви се яде, не се насилвайте. Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи продукти. Полезно е да се изпие чаша кафе, 50 гр. коняк за повишаване на тонуса и подобрение на умствената дейност. Да се ядат лимони, киви, ананас, праскови и други богати на витамини продукти.

Облекло – Препоръчва се носенето на пъстри дрехи. Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво.

Знамения – Да видите зорницата, падащи звезди, светещи лампички – предвещават нови запознанства или добри неочаквани събития.

Ако се препънете и паднете – знак, че в живота пропускате добри възможности.

Ако до вас падне перо от птица – знак за блага вест.

Сънища – Те са пророчески, ако са ярки и близо до утрото. Всичко свързано с ключалки, ключове, коридори и ограничено пространство – лишаване от свобода, затвор, болница. Ако сънувате животни – лъжи, клюки, слухове.

Числа на деня – 8, 9, 64, 75