Къде е хиперактивният Христо Иванов? Защо се скри? Крие ли нещо от “многобройните” си симпатизанти! Обичайно обикаля нелегално и БЕЗ МАСКА в корпулентната компания на безработния си авер Иво Мирчев по разни търговски обекти и мини протести.

А тази седмица последната му фб активност е чак от понеделник обедно от родния ми град, където е сял хора пред местното РИОСВ и е сложил маска, само за да позира с нея. Оттогава Христо се покрива и вчера на лайфче се обади от вкъщи пред постната си библиотека. Това написа в социалната мрежа Фейсбук журналистът и бивш евродепутат Николай Бареков.

Бомбата на Бареков за К-19 бума в bTV се потвърди! Виден журналист е болен!

"Любимата му БТВ е развъдник на Ковид. Хора небезизвестни и вече заразени от нюзрума на БТВ (вероятно има и много други заразени) са били в лъскавия офис на ДА България на “Драган Цанков” края на миналата седмица.

От вчера Иво Мирчев обикаля сам провинцията и вероятно не смята да се поставя сам под карантина и е решил да застрашава здравето на малкото останали посрещачи! Карантиниран ли е Христо Иванов като контактен на заразени с ковид или самият той крие позитивен PCR тест!?", пише още Бареков.

Въобще правил ли си е тест преди да мине в нелегалност цяла седмица в дома си?Предупредил ли е контактните хора с него? А случайните граждани, които е срещал по улици и протести? Уведомил ли е РЗИ или поне личния си лекар? Поведението на такъв политик е безотговорно и лицемерно, допълва той.

Примерът, който дава на наивните скептици - много, много лош! Да криеш за ковид е все едно да лъжеш и да рискуваш човешки животи.

Очаквам незабавно Христо Иванов да разбули мистерията около себе си и да разкрие подробности за актуалния си здравен ковид статус, както направихме дотук всичи нормални преболедували граждани или водещи политици. Другото е БЕЗОТГОВОРНОСТ и нарушаване за закона!, завършва публикацията си Николай Бареков.
 

Къде е хиперактивният Христо Иванов? Защо се скри? Крие ли нещо от “многобройните” си симпатизанти! Обичайно обикаля...

Публикувахте от Nikolay Barekov в Събота, 31 октомври 2020 г.