Бившият евродепутат Николай Бареков захапа Отровното трио, което събра извънпарламенатри сили, за да мислят гаранции за честни избори. Дори ги нарече „мишоци“, в коментар във фейсбук.

Палячовците на Черепа от Отровното трио взели да селектират партиите в следващия парламент според социологият. От къде това самочуствие и таз “социология”, пита Бареков по повод решението им да свирят сбор на Христо Иванов, Мая Манолова и Слави Трифонов.

Вие ли, чичета палячовци, ще бъдете “гаранант” срещу нов Костинброд, вбеси се Бареков и добави: Защо провалихте протестите и ги превърнахте в посмешище?

По-рано Отровното трио обяви, че обединява усилия с хората на Манолова и Трифонов и щели да бъдат гарант за частни избори. Социалните мрежи обаче се напълниха с негативни коментари за срещата.

Най-голямо възмущение събра обяснението на Триото, че ще борят фалшификациите с ... доброволци, които щели да бъдат наблюдатели на изборния процес.

Коментаторите обявиха и за доста наивно решението „ Бързо и прозрачно публикуване на заверени препис-протоколи от всяка секция“, както и „ създаване на екипи от юристи, които да обслужват в рамките на целия ден постъпилите жалби на граждани“. Те упрекват триото, че са провалили протестите и сега си търсят работа до изборите.