Стоян Пелтеков, който уби сина си в град Куклен преди 2 години, се изправи пред съда.

Спрямо него е повдигнато обвинение за убийство, извършено в състояние на силно раздразнение, което е предизвикано от наркозависимия му син, пише "Трафикнюз".

Припомняме, че след семеен скандал на вилата в Куклен, Костадин застреля в сърцето и главата сина си Стоян Пелтеков. През последните 17 години Стоян е тормозил родителите си.Бащата е подавал множество жалби срещу сина си. Пелтеков младши системно употребявал наркотици, пребивал майка си, крадял от родителите си и дори ги заплашвал със смърт.

Днес Костадин си изправи пред Окръжен съд. Пред магистратите той призна всички факти и обстоятелства, както и вината си.

Защитата на Пелтеков адвокат Кемалова поиска делото да се гледа по съкратената процедура. Съдът прие исканията на обвиняемия.

Още днес Костадин ще получи своята присъда. Частни искове не бяха предявени. В залата с белезници бе доведена жената на Стоян. В момента тя е в затвора заради кражби. Детето на Стоян е присъдено за отглеждане на баба си и дядо си още от родилното отделение.