Секссимволът на българския театър Андрей Баташов се опита да скрие от медиите, че в петък е надянал брачната халка и до преди час включително пробутваше опашати лъжи по телефона. "Не е имало и тържество в Бояна, аз поне щях да знам", реди звездата на Народния и бърза да затвори под предлог, че бил в репетиция. Горкият, сигурно си мисли, че гимназистките завинаги ще се отвърнат от него, като разберат.
Да, тържество в Бояна не е имало, там е било само подписването, но пък в "Царска Бистрица" събитието е било подобаващо бляскаво. Резиденцията на Симеон Сакскобургготски в Боровец за пръв път посреща гости за сватба извън царското семейство.
"Негово величество даде съгласие за венчавката и ме натовари да предам неговата благословия и най-искрените благопожелания на цялото семейство към г-н Баташов и неговата избраница", разказа пред БЛИЦ личният прессекретар на царя Галя Дичева. По думите й Андрей Баташов е избрал мястото, защото е "не само свързан, но и много привързан към Негово величество". Той специално е избрал и датата, тъй като на 31 октомври през 1930 година е била венчавката на цар Борис ІІІ с италианската принцеса Йоанна Савойска.   
Симеон не е могъл лично да присъства в петък, а отлагане на тържеството за събота не е и обсъждано, защото беше Задушница. "Но той мислено бе с младоженците и благословията му беше с тях", увери Дичева.
Младоженката Боряна (26) вече е позната по лице на широката публика - тя бе русокосата красавица, която подкрепяше Баташов от мястото си в публиката на "Дансинг старс".
От гостите, яли, пили и се веселили на дискретното тържество, вече изтече информация как Васко Найденов, Георги Христов и Коцето-Калки са пели за сватбарите, как Мишо Белчев и съпругата му Кристина са кумували, както и кои знаменитости са присъствали. Така че, Андрей, нямаше смисъл да ни размотаваш. Ергенлъкът е до време.
Честито и На многая лета! /БЛИЦ