Бившият посланик в Москва Илиян Василев и бивш доносник от ДС агент Сашо за пореден път извади на показ опасно ниския си интелект.

Превтасалият дипломат и вечна агентурна слушалка използва името на Милен Цветков, за да изпълзи от тъмния гардероб на забравата и да покаже посивялата си физиономия в социалните мрежи.

Един от най-верните поклонници на Драгалевския ментор се пробва да ухапе БЛИЦ, че отразил новината, че на поклонението на Милен Цветков присъствали 20 души. Новината е абсолютно вярна, защото известният журналист бе изпратен в последния си път от точно толкова хора, а някои, като този от бившата номенклатура, останаха по домовете си, нищо че иначе се упражняваха в словесна еквилибристика около трагедията с журналиста.

Разбира се всеки, който искаше да изпрати Цветков можеше да го направи дори и на метри от тленните му останки, но това е въпрос на лично отношение, уважение и морал. Другото е празнословие, характерно за доносниците от бившата Държавна сигурност, които се опитват да натрапят себе си на обществото било то с тъпи статуси или с гастролиране в ефира на кабеларките. Дали от съжаление или от солидарност, но неговите статуси биват препечатвани единствено в кафявата медия на друг доносник от ДС - Огнян Стефанов.

От дълги години единственото, което прави агент Сашо, е да разсмива рехавата си аудитория с абсурдни сценарии, в които вкарва бизнесмени, политици и прокурори. Но как иначе да го забележи неговият Бог от Драгалевци, как да се хареса на нокаутирания преди време в центъра на София Асен Агов и кръга "Агнешки главички" или мимикриращите отломки от бившата синя партия.

Единственият резултат от жалките му напъни да се хареса на Костов и овехтялата му компания е жалкият присмех в премрежените им от алчност и лакомия физиономии.

Така единствената му утеха остава чашката и симпатията на някоя реститутка. Или по-скоро първото.