Даниела и Иванина празнуват рожден ден утре.
Тази седмица съквартирантите преживяха Страшния съд. Четирима от тях, Мила, Камен, Владо и Иван, напуснаха къщата на Big Brother завинаги. Останалите в играта за 300 хил. получиха първата мисия, Сляпа седмица, по предложение на зрителите . Това предизвика неподозирани емоции в някои от тях. Други се замислиха за съдбата на вече изгонената Мила, а трети умишлено саботираха мисията. Също тази седмица, съквартирантите номинираха двама участници, от които един ще напусне Big Brother в понеделник.
Стражари и апаши – Цецо срещу Скобара.
Също тази седмица, съквартирантите трябваше да номинират някой за изгонване. Обитателите на къщата решиха, че този понеделник сблъсъкът ще е между Цветан и Константин. Така, като в холивудски екшън бившето ченге, което не еднократно е вкарвало зад решетките хора, като Константин, ще се изправи утре в директен двубой срещу един от някогашните си арестанти. Константин, чийто прякор Скобара идва от името на Пабло Ескобар, е бивш наркодилър, който се е сблъсквал със закона в лицето на Цецо, не веднъж. Двамата демонстрираха досега безпроблемно и на моменти дори приятелско взаимоотношение в къщата. Сега обаче те са изправени в директен двубой. Дойде ли момента на компроматите? Как ще се защитят двамата, ще разкажат ли неща от кухнята на полицията и престъпните среди. Кой ще изберат зрителите – маниака полицай с китара или бившия, вече силно набожен наркодилър. Ще се спаси ли дългата ръка на закона Цветан от поредната, пета подред номинация или зрителите ще предпочетат някогашния престъпник, вечно гладния Косьо?
Отговорите на тези въпроси, както и още подробности, ще разберем утре, понеделник, в живото предаване на Big Brother 4, 20:00 часа, по Нова Телевизия.
Утре ще видим и как съквартирантите ще отпразнуват двоен рожден ден. Даниела и нейната възлюбена Иванина са родени на една дата, 03.11. Какво е подготвил Big Brother за тях и как съквартирантите ще изненадат двамата рожденици, ще разберем утре вечер. /БЛИЦ