Цял свят преживява времена, в които се изправихме пред глобална пандемия и всички продължаваме да се борим по свой собствен начин с последствията от COVID-19. Несъмнено животът ни се промени драстично!

Започнахме да работим все повече от вкъщи, намерихме възможност да провеждаме важни бизнес срещи от дивана в хола, започнахме да пазаруваме все повече онлайн и т.н. За добро или лошо всички тези промени станаха неизменна част от нашето ежедневие.

За да бъде всичко това възможно не бива да забравяме, че огромен брой хора са на първа линия, борейки се с вируса, както и с последствията, които той носи със себе си. Благодарение на всички медицински работници и доброволци, както и техните непрестанни усилия, пандемията не се развихри смъртоносно.

Има обаче една професия, която много хора смятаха за маловажна, а тя започна да придобива все по голяма популярност и важност в „новото нормално“. Това е работата на куриерите!

В свят, където дигитализацията завзема все по-голяма част от живота ни се оказа, че куриерите се превръщат във все по-важна част от нашето ежедневие.

Разбира се пандемията от COVID-19 има и своите негативни отражения върху живота ни. Някои загубиха работата си и останаха без пари, други пък за съжаление са откъснати от хората, които обичат и с които са свикнали да прекарват времето си.

Заради пандемията стотици хора, останаха без работа поради съкращения и свиване на редица сектори, както и на световната икономика като цяло. Същите тези хора попаднаха в позиция, която изисква да разширят своя мироглед и да започнат да работят каквото и да било, за да могат да си гарантират доход. 

Оказа се, че голяма част хората, които имат опит и образование в съвсем различни сектори от този на логистиката, решиха да се преквалифицират и да станат куриери, нещо което едва ли някой от тях си е представял, че ще прави.

Куриерската работа се превърна в алтернатива, която предостави възможности за стотици. И това никак не е случайно.

В тази професия има много плюсове, които всеки, докоснал се до нея открива. Тя дава възможност за самостоятелност, пътуване, движение, интересни срещи и не на последно място за много добри доходи.


Новопостъпилите служители на Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics


Част от автопарка на Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics

Именно заради това от Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics сега предлагат на всички българи, останали без препитание, или такива, които търсят нови хоризонти за професионално развитие, идеалната за тях работа – а именно куриер във Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics.

Но това не е всичко! Офертата на Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics включва не само атрактивно заплащане, но и възможността за работа извън пределите на България. Куриерските позиции, които от Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics предлагаме, са във Великобритания. 

Но повече за дейността на Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics, както и как всеки желаещ може да започне добре платена работа на Острова, може да разберете лично от Севделин Бойков, който е мениджър подбор и наемане на персонал във Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics.


Севделин Бойков - мениджър подбор и наемане на персонал във Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics

- Защо хората се насочиха именно към доставянето на пратки?
- Отговорът на този въпрос е лесен! Куриерската работа предоставя възможност за незабавен старт, както и бързо адаптиране към новите ангажименти. Стабилността в сектора, която е подплатена с непрестанен ръст на продажбите в онлайн търговията, също оказаха съществено значение за това куриерската работа да бъде приемана като стабилна професия.

Типичен пример за това е компания Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics, която предоставя логистични услуги и доставя за едни от най-големите брандове за онлайн търговия в света.

От Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics категорично отчитаме, че тази година е повратна за целия логистичен сектор.

Тази година е годината, в която бизнеса промени изцяло своята форма. Продиктувано от пандемията, логистичния сектор се изправи пред ситуация, в която трябваше изключително бързо да се адаптира, за да може да отговори на променящата се обстановка и нуждите на клиентите. 

През 2020 година към нашия екип се присъединиха хора, които все още не могат да повярват, че се занимават с извършването на доставки. Но това има харесва, доволни са от условията и смело заявяват, че са откриели своето призвание.

Това ни помогна да срещнем един напълно различен профил на кандидати, които ние сме повече от щастливи да наречем наши колеги. Това разбира се спомогна и за повишаване на нивото на удовлетвореността на клиентите ни.

- Казвате, че профилът на кандидатите за тази работа се е променил, това означава ли че все повече хора проявяват интерес към това да станат куриери?
- Да, това е точно така. Ние от Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics силно вярваме в това, че всеки заслужава шанса – без значение от своите етнос, религия, пол, вярвания, цвят на кожата и т.н. Ние вярваме в равенството, което се превърна и в нашата формула за успех. 

Хора с различни виждания, желания, знание и умения, сега са обединени от една обща идея – това да изпълним нашата ключова роля. А това става, доставяйки стоки от първа необходимост на клиентите ни. В това число включвам както медицински средства и материали, така и стоки които използваме ежедневно в нашите домакинства. Това ни класифицира като работници с ключово значение за икономиките на всяка една страна, където оперираме.

Да не говорим и за емоционалната страна на работата. Когато сме разделени от хората, които обичаме, то един подарък, изпратен чрез куриер, може да зарадва всеки, с които сме разделени от граници и далечни километри.

Това изцяло промени разбирането за работата на куриера! Нека ви дам пример, за да можете да направите сравнение. През 2019 г. близо 150 човека от България се присъединиха към нашия екип. От началото на 2020 г досега повече от 250 българи решиха да дойдат при нас във Великобритания и да станат куриери, работейки заедно с нас.

Това безспорно е абсолютно показателно за това, че интересът към куриерската работа се увеличава с огромни темпове.

- Означава ли това, че вие все още набирате хора за работа като куриери?
- Кампанията по наемането на нови кандидати е все още активна. Всеки който желае да придобие различен опит, да помогне на себе си и семейството си финансово, или е стигнал до момента, в който иска да опита нещо ново, или да започне живота си на ново място, може да се свърже с нас и да стане част от нашия екип.

Повече за това как може да се присъедините към екипа на Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics както и какви са условията и заплащанията, може да научите на фейсбук страницата на Фаст Деспатч Лоджистикс ЕООД - Fast Despatch Logistics.

Другите опции, чрез които да научите повече за атрактивната позиция са:
GSM: +359 89 465 8921
          +359 89 466 2376
          +359 88 622 8080

E-mail: [email protected]

Екипът на Фаст Диспач Лоджистикс няма търпение да даде нови хоризонти за професионално развитие и финансово благополучие на всеки, решил да промени живота си към по-добро!