Миловидната на пръв поглед, но със здрав паричен дух блондинка Ивет Добромирова се е заела с медийното обслужване на Васил Божков. Една от лидерките на "Протестна мрежа" помага активно за фейсбук статусите на обвинения в 11 престъпления хазартен бос.
Само допреди няколко дни Божков нямаше нито една изява в социалните мрежи, но явно Ивет се е заела със запълването на тази празнина в публичния му образ. В последно време се наблюдава и злостна тролска атака под статиите с разкритията за Васил Божков, която е насочена срещу премиера Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Предполага се, че топлата връзка в случая се казва Лилана, с която Добромирова била близка приятелка. 

Според медийни публикации двете пъргави момичета са пряко замесени в атаките срещу въвеждането на тол системата в България заради лични интереси.

Лилана, която според разкритията на Цветомир Найденов е била любовница на Божков, е съосновател на едно от обединенията, кандидатствали за обществената поръчка за проектиране, изграждане и въвеждане на електронната система за събиране на таксите за ползване на републиканската пътна мрежа. Това е "Телетол", в което влиза и нейната фирма "Нованор".

Не по-малко интересен е и мъжът на Ивет Добромирова - Румен Петров. Посивелият мъж е и брат на водещия от БНТ Бойко Василев, пък е работил чрез адвокатската си кантора за интересите на чешкия кандидат за създаването на тол системата "Толлнет". Адвокатът от същата кантора Милен Шопов е  защитник на някои от арестуваните лица покрай разплитането на аферите на избягалия в Дубай бизнесмен Васил Божков.

Опитът на обединението на Лилана да докопа парите за тол системата вероятно е причина за атаката срещу спечелилата австрийска фирма "Капш". Негативните статии се публикуват първо в маргиналната електронна страница на Ивет Добромирова "Терминал 3", а след това биват препечатвани от сайта на Лилана "Obshtestvo.net". 

Твърди се, че общите им интереси около въвеждане на електронната система за събиране на таксите за ползване на републиканската пътна мрежа са причина за сближаването на Лилана с Ивет Добромирова.

Финикийките знаци често пъти са ставали причина за конюнктурни приятелства, които често пъти завършват фатално.