Откакто джакпотът на тотото стана близо 6 500 000 лева, постоянно някой твърди, че има дарбата да познава числата. Опашки се извиват пред къщите на хора, които твърдят, че могат да помогнат на някого да стане милионер.

Преди няколко дни обаче се разнесе мълвата за жена от град Радомир, чиито умения са абсолютно доказани. Всички я познават като врачката на звездите, а местните твърдят, че всичко, което каже, става реалност. Преди време, когато била попитана за резултатите от футболните мачове на Световното първенство, жената ги назовала с поразителна точност.

Сега се твърди, че врачката познава и числата от тотото, но за нейно съжаление, тя самата не може да се възползва от дарбата си. Според старите предания, гадателите могат да помагат и да надникнат в бъдещето само на непознати.

Дали гадателката от Радомир наистина може да познае печелившите числа от тотото, или истерията покрай нея се засилва само заради огромния джакпот от над 6 500 000 лева?! В този момент никой не може да даде недвусмислен отговор на този въпрос. Но, още тази седмица ще разберем, дали в България ще има нов тото милионер!