Бойко Борисов отглеждал над 50 кучета. С негови усилия българското овчарско куче вече е призната порода в цял свят, похвали се столичният кмет пред Гала в “На кафе”. Той разкри, че обича футбола, кучетата и да свири на китара.
Бойко Борисов гледал над 50 кучета, за отглеждането на които помагали съседи и братовчеди. Българското овчарско куче приличало по характер на българите – силно издръжливо и изключително вярно. Моите кучета не ме слушат, само когато са разгонени, разказа Борисов. Той сподели още, че много често продавал за 2, 3 до 5 лева кучета, защото не било хубаво да се подаряват.
Освен към кучетата, той имал неудържима страст и към футбола. Бойко Борисов разкри, че всеки ден на обед в зависимост от програмата му рита топка с отбори от аматьорската “В” група. “Пазят ме деца 91 набор. Ама вече съм много тромава деветка”, разказа кметът. Той препоръча на децата да тренират бойни спортове, които правили от “мъжа – мъж”.
Борисов обаче похвали жените, с които се работило много по-лесно. “Жените са по-качествената част на населението – не се напиват, не ходят на дълги обеди, по-трудно приемат пари. Много съм доволен от тях, много по-дисциплинирани са”, почете Борисов женската аудитория на Гала.
След като преди дни столичният кмет свири на пиано, сега разкри и друга своя скрита заложба – по свири малко на китара. Можел да свири и на акордеон. /БЛИЦ