Преди дни Десислава Атанасова от ГЕРБ разобличи циничната шашма за протестите на скандалния бизнесмен Васил Божков, който избяга от българското правосъдие в чужбина. Малко след това нежното острие на управляващата партия изнесе нова порция разкрития за "гражданите", организирали протестите.

Днес от прокуратурата разпространиха нови доказателства срещу задкулисния план на Божков. БЛИЦ припомня, че записи изобличиха избягалия в чужбина бизнесмен в гореща връзка с депутат от БСП и Огнян Стефанов в заговор срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Сега Атанасова предупреди във фейсбук за голяма опасност, която Божков планира да "спретне" на днешните протести в София.

"Хора, пазете се!", написа бившият здравен министър.Тя сподели информация, от която става ясно, че телефонните разговори на Васил Божков, които спецпрокуратурата разпространи, силно афектирали бизнесмена. 

"Неофициално източник от службите твърди, че вероятно в последните часове преди поредния протест в София са били засечени разговори, в които се дават указания от Дубай да се пролее кръв пред президентството тази вечер", стана ясно още от информацията, заради която Десислава Атанасова зове хората да бъдат внимателни на днешните събития в София.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!