"За последно се чухме на 29 февруари около 10:30 часа. Беше тръгнала към църквата, за да вземе една икона, която е осветила за малкия си син.

Трябваше тази или другата неделя да пътува за Германия, за да се прибере при семейството си. Имаше тревожност в последно време, но може би това е защото трябва да се прибере", това разказа Мартин Балабанов - братът на мистериозно изчезналата Силвия Балабанова във Варна. 

"Последно е засечена от камерите на автобус 148. Полицията действа и работи за проследяване на нейния път. Никога не е изчезвала. Тя е много отдаден човек - на семейството и децата си.

Призовавам всички хора, които са във Варна. Нека погледнат снимката. Така е излязла от вкъщи и е тръгнала към църквата. Помогнете ни, за да я открием", сподели още той в сутрешния блок на Нова ТВ. 

МВР с последни новини за Силвия, вдигнала под пара цяла Варна СНИМКИ

Мартин обясни, че няма информация от камери до момента. 

"Последната засечка от мобилния й телефон е към 6-7 вечерта и после се изключва. Предполагаме батерията й е паднала. Маршрутът, където е засечен, е обходен вече няколко пъти", обясни още братът на изчезналата Силвия. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук