Всичко в катастрофиралата снощи кола, която падна в коритото на река Лева във Враца, е опръскано с кръв. По непотвърдена информация обаче, сериозни наранявания на шофьора и спътничката му няма, пише "Конкурент".

От полицията не съобщават подробности какво е състоянието на 18-годишната врачанка, която се е возела отпред отдясно до 40-годишния водач, който не само е нямал книжка, но е бил и пиян.

„Ланча“-та, която проби оградата на Крайречен булевард и се метна в коритото на пресъхналата рела Лева край едноименния хотелски комплекс, продължава да стои на местопроизшествието.

Вероятно тя е там, защото е нужна тежка техника, която да я извади от труднодостъпния район.


Припомняме, че колата е отивала към „Червения площад“, когато внезапно напуснала пътя и скочила в дълбоко около 10 м. дере. Пожарна, полиция и екип на спешна помощ се отзовали на мястото на инцидента. Спасителите се опитали да стигнат до лекия автомобил, който бил по таван в коритото на реката.

Шьофорът на колата обаче бил мъртво пиян и след като бил изваден на булеварда започна да буйства и полицаите незабавно го арестували. След това той бил натоварен в линейката и под охрана закаран в болницата.