Масов бой е имало тази нощ в скандалното врачанско заведение „Бирхале“ на Николай Петров-Ники Турчето, информира BulNews.bg.

Мястото е известно сред хората от областния център като „кървавия бар“. Там редовно стават аграрни побоища и е истинско чудо, че все още не е отнет лиценза на заведението.

Поредният масов бой е от тази нощ. Две пиянски компании решили да си изяснят в коя от тях има по-големи пичове и запретнали ръкави за културна дискусия. Охраната успяла да изтласка навън участниците в разправията, където тя продължила с пълна сила. В едната група била и красивата Моника, която е дъщеря на популярния врачански измамник Пламен Ценов-Пачо Носа. По непотвърдена информация, именно заради малката хубавица е започнало мелето между мъжете.


Красивата брюнетка Моника, заради която станало мелето


Свидетели на масовия бой се обадили на тел.112 и скоро долетели 3 патрулки и линейка. Няколко човека са били отведени в районното, където и в момента продължават разпитите им. Общуването със задържаните обаче върви трудно, тъй като повечето от тях са в алкохолно опиянение. Един от участниците е с лека телесна повреда, прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Припомняме, че на същото място на 31 август 2013 г. гардовете на Ники Турчето убиха по жесток начин 16-годишния Николай Димитров. На 7 септември същата година „Бирхале“ бе последното място, където бе видян жив 17-годишния Стефан Георгиев. Часове по-късно момчето бе намерено мъртво пред блока си, но тогава полицията обяви случая за самоубийство.

Въпреки това „Бирхале“ продължава да работи и май е време вицепремиерът Валери Симеонов да го посети със своята кохорта от полицаи и данъчни.