Над 2 000 анкети “Запознай ме с нашите.... приоритети – План БГ – 09” бяха разпространени през почивните дни в общините Родопи, Хисар, Карлово, Стамболийски и Садово, предаде кореспондентът на БЛИЦ.
През тази седмица кампанията ще продължи в общините Асеновград, Първомай, Лъки, Куклен, Марица и Раковски. Анкетирането е част от националната кампания, която стартира на 14 февруари и ще приключи на 22 март, когато ще бъдат обобщени всички предложения от Пловдив област.
С националната младежка кампания “Запознай ме с вашите приоритети” социалистическата партия открива амбициозно проучване на общественото мнение. Това е референдум, в който се приканва да се включат всички, които имат своята визия за това кой трябва да е водещият приоритет в развитието на страната ни в близкото бъдеще. Младите жители на областта посочват образованието си, развитието на бизнеса, социалната защита и трудовата заетост като едни от най-важните приоритети. В анкетата може да участва всеки, като посочи кой е най-важния приоритет за развитието на България през следващите години. Там, където анкетите не достигат, желаещите могат да изразят своето мнение до 22 март в интернет на специално създадената страница www.planbg09.com.
Димана Тодорова, БЛИЦ