Ако днешната неделя за повечето от нас е просто един от почивните дни през уикенда, то за лидера на Сдружение „Младежки глас” Тодор Йосифов и имиджмейкъра Христина Недева е най-специалният ден в живота им. Днес влюбената двойка се врече във вечна вярност край брега на морето и увенча любовта си пред близки и приятели, пред закона и Бог, пише "Флагман".

Кумове на новото светско семейство в Бургас са общинският съветник от ГЕРБ и най-добър приятел на Тошко – Антон Берданков и неговата половинка Камелия Димитрова, която пък е ръководител на Младежкия информационно-консултативен център „Гласът на младите”-Бургас.

Тодор и Антон са приятели от ранно детство и са неразделни още от времето, докато рапираха в "Генгста Генгста Продакшънс”- в зората на партия ГЕРБ - 2006-2007 г.

Сред шаферките на разкошната сватба бе забелязано и друго политическо лице от главната сцена в парламента – Галя Василева, която не само е сестра на лидера на най-голямата Младежка организация, но и самата тя е народен представител от ГЕРБ.

Безспорно обаче Тодор и Христина са ударили десетката при избора си на дрескод на сватбеното си тържество. Шаферките, кумата и всички аксесоари от мъжките костюми на най-важните хора са в един и същ нюанс – пурпурно лилаво. Лилавото се свързва с възнаграждение и символизира сила, благородство, лукс и амбиция. То съдържа богатство и екстраваганстност. Лилави цветя са вплетени и в белия букет на булката. 

Към днешна дата Тодор Йосифов е познат в публичното пространство и сред обществеността най-вече като Лидер на Национално Сдружение “Младежки Глас”. Създателят на Организацията е поставил нейните основи заедно с част от неговия екип още през далечната 2007 г. “Младежки Глас” е най-голямата организация, обединяваща младите хора в страната и е единствената българска неправителствена структура с национално-представителен статут за територията на държавата ни.

Неговата съпруга Христина Недева пък е доказан пиар специалист. Тя е й експерт „Връзки с обществеността” на структурата, където всъщност двамата се запознават и започва тяхната любовна приказка.


Антон Берданков и Камелия Димитрова - кумове на сватбата


Лилавите шаферки на булката, сред тях е й сестрата на младоженеца - народният представител от ГЕРБ Галя Василева (в средата)