Истински бургаски Ромео поиска да се извини публично на своята любима Жулиета. Веселин и приятелката му са заедно повече от 2 години и като всяка двойка имат битови проблеми и такива, които подтикват отношенията им да стигнат до фатален край, пише "Флагман".

Веселин работи в Германия, бори се да осигури по-добър финансов живот на него и на Жулиета, за да може скоро да  преминат към по-сериозен етап в отношенията си.

Предвид факта, че Веско отсъства често от страната, влюбеният Ромео проявил ревност, която изнервила ситуацията до червено и се скарали с Жулиета.

Скарахме се, нещата ескалираха, тя се изнерви, а аз си тръгнах. След 1 час ми е полетът за Франкфурт, но не мога да си тръгна така. Тя ми е всичко! Обичам я повече от всичко на света! Публично я моля да ми прости грешките! Съжалявам ужасно много! Всичко правя заради нея, заминах толкова далеч, за да можем да уредим бъдещето си и скоро да заживеем заедно”.

С тези трогателни думи Веселин се обърна, за да помоли своята Жулиета не само за прошка, а и за да й каже, че животът му без нея е немислим.